Носителката на Оскар Мерил Стрийп сподели пред публика, че на два

...
Носителката на Оскар Мерил Стрийп сподели пред публика, че на два
Коментари Харесай

Мерил Стрийп сподели, че се е сблъсквала с насилие

Носителката на " Оскар " Мерил Стрийп сподели пред аудитория, че на два пъти се е сблъсквала с насилие и то дотам, че това я е променило  " на клетъчно равнище ", оповестява Huffington Post. Това се случи по време на 27-ата церемония по връчването на премиите за независимост на словото на Комитета за отбрана на публицистите в Съединени американски щати, показва АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Мерил Стрийп показа, че знае някои неща за същинския смут. Тя си спомни за два случая. При единия от тях тя била нападната и " се правела на умряла, до момента в който бурята отмине ". В другия случай тя станала очевидец на посягане над различен човек. Говорейки за това сподели, че тогава " изцяло изтрещяла " и изгонила мъжа, направил нападението.

Актрисата показа, че двата случая са я трансформирали надълбоко. Тя не навлезе допълнително детайлности, а единствено сподели, че певицата и актриса Шер е била очевидец на втория случай.

Темата за насилието, по-специално половото, е настояща в Съединени американски щати поради абсурда с продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат от десетки дами в похищения, измежду които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинявания и против актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман. Политици също се оказаха забъркани в сходни кавги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР